Werkplaats Levensverhalen: Over jou wil ik vertellen

Op dinsdag 17 en donderdag 26 mei 2016 van 10:00-16:00 uur

Foto: Bianca SistermansIn Over jou wil ik vertellen werken we in een kleine groep aan levensverhalen. We verzamelen op inspirerende wijze materiaal en spelen daar net zo lang mee tot we een goede en boeiende structuur hebben gevonden. Ook werken we aan de presentatie: Hoe vertel je het verhaal en hoe pas je het goed in de gegeven situatie in? Desgewenst besteden we ook aandacht aan welkomst- en slotwoorden.

 

Creatief, treffend, authentiek schrijven en spreken. Voor een afscheids- of herdenkingsbijeenkomst, op een bijzondere verjaardag of omdat je je op een persoonlijke manier wilt verhouden tot het leven van iemand die belangrijk voor je is. Ook voor mensen die hier beroepshalve mee te maken hebben, bijvoorbeeld in de uitvaartbranche.

 

We halen inspiratie uit literatuur en kunst en kijken welke plek het vertellen over een dierbaar persoon in verschillende culturen inneemt. Onze ervaring is dat het maken van een verhaal over iemand anders ook voor jezelf heel rijk kan zijn. Zeker als je er in een groep aan werkt en ook de anderen hoort. Je leert over levensverhalen, afscheids- en herdenkingsrituelen en verschillende vertelwijzen.

Share

Aanvang:
Locatie:
Kosten:
Folder: Over jou wil ik vertellen
Meer informatie/Reserveren: Werkplaats Levensverhalen