Workshops, lessen, begeleiding

Ik geef les en begeleiding aan groepen en organisaties die daarom vragen. Bijvoorbeeld in een conferentie, in een ontwikkelingstraject van een maatschappelijke organisatie, op een PABO, in een ministerie, een vertelkring of een cultuurcentrum. Ook komen er mensen voor individuele vertelcoaching.

Foto van Bianca Sistermans

Werkplaats

De workshops zijn opgezet als werkplaats. Vertellers, acteurs, docenten en trainers komen met eigen materiaal en een gerichte vraag om aan te werken. Het kan gaan om de presentatie of overdracht, om het structureren van een verhaal of het onder de loep leggen van eigen repertoire.

Ik help graag mensen om hun verhaal over het voetlicht te brengen. Samen werken we aan het verhaal. We gaan op zoek naar het thema en het onderliggende verhaal, we kijken naar de structuur en de beelden uit het verhaal. We zoeken we een eigen stijl en een toon waarop je het verhaal kunt en wilt brengen. Stapsgewijs werken we naar de afwerking toe.  Zodat het verhaal kan worden gehoord.

BS_Levensverhalen
Foto’s Bianca Sistermans

Voorbeelden

In elke workshop en training staat een specifiek aandachtspunt centraal. Om een indruk te geven van de mogelijkheden, hieronder een aantal voorbeelden.

 

Share