Over jou wil ik vertellen (Werkplaats levensverhalen)

Twee donderdagen in september, oktober en november

Workshop van twee dagen over het schrijven en vertellen van een levensverhaal voor bijzondere gelegenheden. Je wordt begeleid in het schrijven door Hester van Hasselt, en in het vertellen door Anne van Delft.

 

Je leert creatief, treffend, authentiek schrijven en spreken, voor een afscheids- of herdenkings-bijeenkomst, op een bijzondere verjaardag of zomaar, omdat je je op een persoonlijke manier wilt verhouden tot het leven van iemand die belangrijk voor je is. Ook geschikt voor mensen die hier beroepshalve mee te maken hebben, bijvoorbeeld in de uitvaartbranche.

 

“Eigenlijk zou deze cursus standaard in de opleiding tot uitvaartverzorger moeten worden opgenomen.” – ”Ik heb het nu meer in de vingers, ik ben creatiever geworden”. ”Door over iemand anders te schrijven kwam ik op mijn eigen verhaal.”

 

Hester van Hasselt en Anne van Delft

foto over jou met fotograafvermelding klein

Anne van Delft is Neerlandica, theatermaakster en een ras-verteller met een lange ervaring. Anne treedt op, begeleidt verhalengroepen en regisseert vertellers.

 

Hester van Hasselt is theatermaakster, tekstschrijver en spreker bij uitvaarten. En ze staat als speler en danser in binnen- en buitenland op het toneel.

 

 

Vragen?

bel of mail Anne van Delft, info@annevandelft.nl, 06 26 10 24 59,

of Hester van Hasselt, info@werkplaatslevensverhalen.nl, 06 41 25 60 76.

We geven deze cursus op verzoek ook op andere plaatsen en tijden.

Share

Aanvang: 10:00-16:00
Locatie: Amsterdam, achter het CS, Van der Pekstraat 1, gemakkelijk met ov en gratis parkeren
Kosten: € 300,- inclusief lunch, exclusief BTW
Folder:
Meer informatie/Reserveren: www.werkplaatslevensverhalen.nl