Werkplaats Levensverhalen: Van welkomstwoord tot slotzin

Dinsdag 25 oktober 2016 van 9:00-17:00 uur

Werkplaats Levensverhalen biedt in het najaar van 2016 twee cursussen aan: ‘Van welkomstwoord tot slotzin’ en ‘Over jou wil ik vertellen’.

 

Op dinsdag 25 oktober 2016 Van welkomstwoord tot slotzin:

 

Een training spreken in het openbaar, speciaal toegespitst op de uitvaartwereld waar het tegenwoordig om de persoonlijke sfeer gaat. Onder vakkundige begeleiding. Verfrissend effectief en direct toepasbaar.

 

Met je openingswoord zet je de toon voor het afscheid, dat kan formeel, maar het kan tegelijk iets zijn wat aansluit bij de overledene en nabestaanden. Hoe zorg je ervoor dat de aanwezigen meteen een en al oor zijn? Hoe maak je je woord persoonlijk zonder uit je rol te vallen?

 

We bieden een snelle, inspirerende methode om tot schrijven en presenteren te komen. We werken aan welkomst- en slotwoorden en bieden handvatten voor een In Memoriam. Je leert vlot en geïnspireerd te schrijven en je verhaal waardig te presenteren. Je zult verrast zijn hoeveel je in het contact met de familie al hebt opgepikt en hoe vloeiend je dat in een tekst kunt gebruiken.

 

De cursus biedt je een directe toegang tot je eigen creativiteit: een goede tekst is eigenlijk altijd verrassend dichtbij.

 

Klik hier voor meer informatie over de cursus ‘Van welkomstwoord tot slotzin’

Share

Aanvang: 9:00-17:00
Locatie: Culemborg
Kosten:
Folder:
Meer informatie/Reserveren: Van welkomstwoord tot slotzin - Werkplaats Levensverhalen