Van welkomstwoord tot slotzin (oud)

Dinsdagen 1 en 15 april van 10:00-16:00 uur

Van welkomstwoord tot slotzinEen tweedaagse training spreken in het openbaar, speciaal toegespitst op de uitvaartwereld waar het tegenwoordig om de persoonlijke sfeer gaat. Onder vakkundige begeleiding. Verfrissend, effectief en direct toepasbaar.
Met je openingswoord zet je de toon voor het afscheid, dat kan formeel, maar ook direct iets zijn wat aansluit bij de overledene en nabestaanden. Hoe zorg je ervoor dat de aanwezigen meteen een en al oor zijn? Hoe maak je je woord persoonlijk zonder uit je rol te vallen?

 

We bieden een snelle, inspirerende methode om tot schrijven en presenteren te komen. We werken aan welkomst- en slotwoorden en bieden handvatten voor een In Memoriam. Je leert vlot en geïnspireerd te schrijven  en je verhaal waardig te presenteren. Je zult verrast zijn hoeveel je in het contact met de familie al hebt opgepikt en hoe vloeiend je dat in een tekst kunt gebruiken.
De cursus biedt je een directe toegang tot je eigen creativiteit: een goede tekst is eigenlijk altijd verrassend dichtbij.

 

Share

Aanvang: 10:00 - 16:00 uur
Locatie:
Kosten:
Folder:
Meer informatie/Reserveren: Van welkomstwoord tot slotzin - Werkplaats Levensverhalen