Werkplaats Levensverhalen: Over jou wil ik vertellen

dinsdagen 6 en 20 november 2018, van 10:00-16:00 uur.

Op dinsdagen 6 en 20 november 2018 geeft Werkplaats Levensverhalen de workshop Over jou wil ik vertellen:

 

werkplaats-levensverhalen

In Over jou wil ik vertellen werken we in een kleine groep aan een levensverhaal of in memoriam. We verzamelen op inspirerende wijze materiaal en spelen daar net zo lang mee tot we een goede en boeiende structuur hebben gevonden. Ook werken we aan de presentatie: Hoe vertel je het verhaal en hoe pas je het goed in de gegeven situatie in?

 

Creatief, treffend, authentiek schrijven en spreken. Voor een afscheids- of herdenkingsbijeenkomst, op een bijzondere verjaardag of omdat je je op een persoonlijke manier wilt verhouden tot het leven van iemand die belangrijk voor je is. Ook voor mensen die hier beroepshalve mee te maken hebben, bijvoorbeeld in de uitvaartbranche.

 

We halen inspiratie uit literatuur en kunst en kijken welke plek het vertellen over een dierbaar persoon in verschillende culturen inneemt. Onze ervaring is dat het maken van een verhaal over iemand anders ook voor jezelf heel rijk kan zijn. Zeker als je er in een groep aan werkt en ook de anderen hoort. Je leert over levensverhalen, afscheids- en herdenkingsrituelen en verschillende vertelwijzen.

 

Klik hier voor meer informatie over de cursus ‘Over jou wil ik vertellen’

 

 

Bewaren

Bewaren

Share

Aanvang:
Locatie: De Blauwe Schuur, Culemborg
Kosten:
Folder:
Meer informatie/Reserveren: Over jou wil ik vertellen - Werkplaats Levensverhalen