Middenjaren

Een weekend verhalen ontdekken en verhalen maken

middenjaren - schaal 1

In ons collectief geheugen leven vooral sprookjes over jonge helden, met de slotzin ‘Ze leefden nog lang en gelukkig…’ Maar dan gaat het leven verder.

Wat zijn de karakteristieke verhaalelementen, personages en uitdagingen, taken en mogelijkheden van de tijd daarna?

 

In zes dagdelen gaan Godfried Beumers en ik theoretisch en praktisch, schrijvend en tekenend, vertellend en luisterend aan het werk met ervaringsverhalen en sprookjes.

Werkend onderzoeken we personages en karakteristieke verhaalelementen alsook specifieke uitdagingen, taken en mogelijkheden van de rijpe volwassenheid, dit is de tweede levenshelft. Het wordt een verdiepend weekend met alle aandacht voor jezelf en je (nog niet) vertelde verhaal.

 

Voor wie

middenjaren-schaal groente

Deze workshop is bedoeld voor professionals, vertellers, psychologen, maatschappelijk werkers en diegenen die werken vanuit bijvoorbeeld narratieve therapie, biografisch werk, loopbaan en levensloop coaching. Verder voor een ieder die geïnteresseerd is in die tweede levenshelft en het prettig vindt om, met verschillende expressievormen, tot vertellen te komen. De bonte samenstelling van de groep alsmede de werkvormen maken deze workshop zo levendig.

 

Reacties

“Onvergetelijk. Onder de deskundige leiding van Godfried Beumers en Anne, hebben we kennis, vaardigheden en nog veel meer met elkaar gedeeld. In de werkplaats heb ik ontdekt waaraan nog gesleuteld moet worden.” – Giny Drent

 

“Mijn hoofd suddert en borrelt nog na en langzamerhand vormt zich het sprookje verder.”- Irene Bakker-Sterk

 

Interesse?

Voor meer informatie en aanmelding: info@annevandelft.nl

Terug naar workshops

Share

Aanvang:
Locatie:
Kosten:
Folder:
Meer informatie/Reserveren: