Nachtegalen en verhalen

Woensdag 15 en donderdag 16 mei in Millingen

Foto Klaas Fopma Parool publiek Nachtegaal04Heeft u altijd al de nachtegaal willen horen en is het voor u een mythische vogel omdat u hem nooit ziet? Bij zonsondergang gaan we de natuur in om de lente te vieren met de operazanger van de struiken, de nachtegaal. De wandeling begint en eindigt met een heerlijke verhalen uit verschillende werelddelen over de nachtegaal.

Dit evenement organiseren wij voor het zesde jaar. Telkens vinden we de nachtegalen ergens anders, in de begroeing langs het Wijlermeer, in de duinen van Wijk aan Zee of in stadsnatuur de Bretten bij Amsterdam. Dit jaar gaan we op stap in het natuurgebied ‘De Millingerwaard’ en in de duinen bij Wijk aan Zee.

U vertrek te voet vanaf de opgegeven locatie om naar de nachtegalen te luisteren. Met het donker komen we terug naar ons vertrekpunt waar Anne haar verhalen vertelt bij een knapperend houtvuur, over maanverlichte nachten, over rozen en nachtegalen. De tocht is in totaal ongeveer vier kilometer wandelen. Neem iets warms mee om aan te doen en iets om in het veld op te kunnen zitten.

PS: het weer:

Bij harde regen of harde wind zingen de nachtegalen niet. Het evenement kan dan worden afgelast. U krijgt bij een officiële afgelasting een alternatieve datum aangeboden.Informatie hierover vindt u op de dag van het evenement op de website. Raadpleeg voor vertrek de website http://opvleugels.nl/.

Share

Aanvang:
Locatie: Millingen
Kosten:
Folder:
Meer informatie/Reserveren: Voor meer informatie en opgave