Werkplaats Levensverhalen: Voorgaan in een uitvaartceremonie, van welkomstwoord tot slotzin

Op donderdag 1 november 2018 van 09:30-17:00 uur, en dan weer op vrijdag 18 januari 2019 of donderdag 27 juni 2019

Foto: Bianca Sistermans

Op donderdag 1 november 2018 geeft Werkplaats Levensverhalen de workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie, van welkomstwoord tot slotzin:

 

Een training spreken in het openbaar, speciaal toegespitst op de uitvaartwereld waar het tegenwoordig om de persoonlijke sfeer gaat. Onder vakkundige begeleiding van twee docenten. Verfrissend effectief en direct toepasbaar.

 

Met je openingswoord zet je de toon voor het afscheid, dat kan formeel, maar ook direct iets zijn wat aansluit bij de overledene en nabestaanden. Hoe zorg je ervoor dat de aanwezigen meteen een en al oor zijn? Hoe maak je je woord persoonlijk zonder uit je rol te vallen?

 

We bieden een snelle, inspirerende methode om tot schrijven en presenteren te komen. We werken aan welkomst- en slotwoorden en bieden handvatten voor een In Memoriam. Je leert vlot en geïnspireerd te schrijven en je verhaal waardig te presenteren. Je zult verrast zijn hoeveel je in het contact met de familie al hebt opgepikt en hoe vloeiend je dat in een tekst kunt gebruiken.

 

De cursus biedt je een directe toegang tot je eigen creativiteit: een goede tekst is eigenlijk altijd verrassend dichtbij.

 

Klik hier voor meer informatie over de cursus ‘Van welkomstwoord tot slotzin’

 

De volgende workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie, van welkomstwoord tot slotzin wordt gegeven op vrijdag 18 januari 2019 en daarna weer op donderdag 27 juni 2019.

Wij geven ook de tweedaagse workshop Over jou wil ik vertellen, deze vindt plaats op donderdagen 6 en 20 november 2018. Klik hier voor meer informatie.

Share

Aanvang:
Locatie:
Kosten:
Folder:
Meer informatie/Reserveren: Werkplaats Levensverhalen