Verhalendriedaagse in Wijk aan Zee

24-26 april 2023

Drie dagen om te werken aan je verhaal. In de prachtige duinen bij Wijk aan Zee, precies wanneer de nachtegaal daar neerstrijkt!

 

 

Het vertellen van verhalen is zo oud als de mensheid, het brengt mensen bij elkaar. Maar hoe doe je dat, een verhaal vertellen? En wanneer? Hoe kun je het vertellen, zodat je verhaal een cadeautje wordt, ook voor jezelf?

 

Een workshop met plezier en uitnodigende oefeningen, waarmee je spelenderwijs komt tot een verhaal waar je graag mee naar huis gaat. Dat kan van alles zijn: een volksverhaal of een stukje levensverhaal, een verhaal over iets bijzonders in de natuur, iets belangrijks of iets kleins, spannend of romantisch. Voor een zomeravond met oude vrienden of voor een bijzondere verjaardag. Verhalen voor het slapengaan of juist om wakkerder te worden. Ieder in zijn eigen vertelstijl.

 

Ervaren vertellers en mensen die het zouden willen leren, iedereen is welkom! We maken een fijne afwisseling van verschillende werkvormen en ontspanning, en laten ons inspireren door de omgeving, het ontluikende voorjaar in de duinen van Wijk aan Zee. We horen er vast de eerste nachtegalen.

 

 

Share

Aanvang:
Locatie: De Banjaert, Wijk aan Zee
Kosten:
Folder:
Meer informatie/Reserveren: alle praktische info