Verhalendriedaagse in Wijk aan Zee

15, 16, 17 maart 2022

Verhalen maken, vertellen en lekker luisteren in de prachtige duinen bij Wijk aan Zee, precies wanneer de nachtegaal daar neerstrijkt!

 

 

Het vertellen van verhalen is zo oud als de mensheid, het brengt mensen bij elkaar. Maar hoe doe je dat, een verhaal vertellen? En wanneer? Hoe kun je het vertellen, zodat je verhaal een cadeautje wordt, ook voor jezelf?

 

Een workshop met plezier en uitnodigende oefeningen, waarmee je spelenderwijs komt tot een verhaal waar je graag mee naar huis gaat. Dat kan van alles zijn: een volksverhaal of een stukje levensverhaal, een verhaal over iets bijzonders in de natuur, iets belangrijks of iets kleins, spannend of romantisch. Voor een zomeravond met oude vrienden of voor een bijzondere verjaardag. Verhalen voor het slapengaan of juist om wakkerder te worden. Ieder in zijn eigen vertelstijl.

 

Ervaren vertellers en mensen die het zouden willen leren, iedereen is welkom! We maken een fijne afwisseling van verschillende werkvormen en ontspanning, en laten ons inspireren door de omgeving, het ontluikende voorjaar in de duinen van Wijk aan Zee. Misschien horen we de eerste nachtegalen.

 

 

 

Heb je nog vragen over de workshop? Bel mij: 020 6227395

Kijk hier om te boeken. En op de site van de Banjaert Wijk aan Zee voor meer informatie en om de locatie te bekijken.

Share

Aanvang: dinsdag 15 maart 10.30 uur tot donderdag 17 maart 14.30 uur
Locatie: Nivonhuis de Banjaert, Wijk aan Zee
Kosten: Nivon-leden € 125,00 / niet-leden € 187,50 incl. 2 warme maaltijden. Ontbijt en lunch: zelfverzorging. Je mag al aankomen op maandag, gratis. Nivon-lidmaatschap kost maar €40,-, dat heb je er dus meteen uit.
Folder:
Meer informatie/Reserveren: Om te boeken: klik hier op de landelijke Nivon site.