Zondagse verhalen en muziek

Zondag 9 februari om 16:00 uur

 

Zondagse verhalen en muziek in De Casteelse Poort in Wageningen

Met: Anne van Delft, Angelie Toonen, Nico Mentink en Teresa García Altamirano.

 

We hebben heerlijke vertelvruchten en muzieknoten verzameld. Deze magische mengelmoes wordt uitgeserveerd door twee vertellers: Anne van Delft uit Amsterdam en Angelie Toonen uit Gennep, met heerlijke tussengerechten van zangeres Teresa García Altamirano en gitarist Nico Mentink.

 

Kom proeven en genieten op zondag 9 februari om 16:00 uur in museum De Casteelse Poort in Wageningen.

 

Foto's: Hans van Wayenburg

Anne van Delft vertelt al meer dan 25 jaar en is in 2011 uitgeroepen tot vertelster van het jaar. Zij vertelt ‘Damast en rauwe kip’, een grotesk verhaal over haar grootmoeder, en een verhaal van Isaac Bashevis Singer dat zij voor deze gelegenheid heeft bewerkt.

 

Angelie ToonenAngelie Toonen maakte kennis met het vertellen in vertelkring Eva Luna en leerde daarna het vak van Mia Verbeelen. Angelie vertelt haar bewerking van het verhaal ‘De dood van een marskramer’ van Leon de Winter.

 

Met dank aan De Casteelse Poort, Leo Eppink van vertelkring Eva Luna en vertelster Titia Tarenskeen, voor ons een warme bron van inspiratie.

 

Reserveren is niet nodig, er is plaats genoeg. In de traditie van Eva Luna is de entree gratis. Er gaat een hoed rond voor de vertellers, de muzikanten en de koffie en thee.

 

Zondagmiddag 9 februari om 16:00 uur.

Museum De Casteelse Poort
Bowlespark 1A, 6701 DN Wageningen

Website: www.casteelsepoort.nl
Facebook: www.facebook.com/casteelsepoort

Share

Aanvang: 16:00 uur
Locatie: Museum De Casteelse Poort, Wageningen
Kosten: geen
Folder:
Meer informatie/Reserveren: