Workshops

Anne helpt graag mensen om hun verhaal over het voetlicht te brengen. Samen werken aan het verhaal, op zoek gaan naar het thema en het onderliggende verhaal. Kijken naar de structuur en de beelden uit het verhaal en zo op zoek gaan naar een eigen stijl en een toon waarop je het verhaal kunt en wilt brengen.

Besloten workshops

Les en begeleiding aan groepen en organisaties die daarom vragen. Bijvoorbeeld de PABO, een ministerie, een vertelkring of een cultuurcentrum.
Vertellers, acteurs, docenten en trainers komen met eigen materiaal en een gerichte vraag om aan te werken.
Het kan gaan om de presentatie of overdracht, om het structureren van een verhaal of het onder de loep leggen van eigen repertoire.

Ook individuele vertelcoaching is mogelijk.

Open workshops

Regelmatig organiseert Anne van Delft alleen of met een andere verhalenverteller workshops waarvoor iedereen zich kan inschrijven.
In elke workshop  staat een specifiek aandachtspunt centraal.
Er zijn langere en korter lopende workshops.
Wil je op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Werkplaats Levensverhalen

Samen met Hester van Hasselt leidt  Anne van Delft de Werkplaats Levensverhalen. Zij begeleiden diverse groepen mensen in het schrijven en vertellen voor een afscheids- of herdenkingsbijeenkomst, een bijzondere verjaardag of een andere gelegenheid. In Nederland en België. Ook geven zij trainingen binnen de uitvaartwereld.

Voorbeelden

Share